Ga naar hoofdinhoud
Auteursrechtenverklaring - Shot By NdeJ

1.1 Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, grafieken, logo’s, video’s en audio, zijn eigendom van Shot By NdeJ en worden beschermd door auteursrechten.

1.2 Het is toegestaan om de op deze website gepubliceerde foto’s te delen en te gebruiken onder de volgende voorwaarden:

Het logo dat in de foto is opgenomen, moet duidelijk zichtbaar blijven.
De fotograaf moet worden vermeld in de bijbehorende credits.

1.3 Voor elk ander gebruik dan hierboven beschreven, is voorafgaande schriftelijke toestemming vereist. Neem contact op via [email protected] voor eventuele vragen of specifieke verzoeken.

Algemene Voorwaarden

2.1 Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden en de Auteursrechtenverklaring.

2.2 Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

2.3 U bent verantwoordelijk voor het nemen van alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat alle materialen die u selecteert voor uw gebruik vrij zijn van virussen of andere schadelijke elementen.

2.4 Deze website kan links bevatten naar externe websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik ervan.

2.5 Wij streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar kunnen de volledigheid, nauwkeurigheid of actualiteit van de verstrekte informatie niet garanderen.

Shot By NdeJ Logo

Over mij

Bij Shot By NdeJ vindt onze passie haar oorsprong in de sport, geïnspireerd door de betrokkenheid bij verschillende sportieve activiteiten.

Mijn werk

Of het nu gaat om een wedstrijd of een evenement, wij staan klaar om onvergetelijke momenten vast te leggen.

Contact

Back To Top