Ga naar hoofdinhoud

Baanmarathon Thialf 15 januari 2024

Op de avond van 15 januari 2024 gebeurde er iets heel bijzonders op het ijs van Thialf, waar marathonschaatsers zich voelden als kunstenaars op een bevroren schilderij.
Deze speciale avond is een belangrijk moment geworden in de geschiedenis van Thialf, waar sport, passie en vastberadenheid samensmolten tot een onvergetelijke ervaring.

Als je terugkijkt naar deze bijzondere avond, nodig ik je uit om de fotogalerij te bekijken en je mee te laten nemen door de verschillende gevoelens die deze schaatsgebeurtenis zo bijzonder maakten.
Elke foto in dit visuele verhaal straalt vastberadenheid, teamgeest en individuele overwinningen uit op het glanzende ijs van Thialf.

De geconcentreerde blikken van de schaatsers vertellen een verhaal van toewijding en vastberadenheid.
Het zijn momentopnames van inspanning, concentratie en het streven naar persoonlijke prestaties.
Deze atleten, elk met hun eigen verhaal en achtergrond, kwamen samen op de ijsbaan vanwege hun gezamenlijke liefde voor de schaatssport.

Te midden van deze intense competitie ontstaat een ander verhaal, een verhaal van vreugde dat zichtbaar wordt in de glimlachen van deelnemers en toeschouwers.
Het zijn die kostbare momenten van ongedwongen blijdschap, waar de pure liefde voor het schaatsen wordt vastgelegd en gedeeld met de wereld.

Elke foto doordrenkt met ongefilterd schaatsplezier weeft samen een tapijt van emoties en ervaringen.
Het is alsof de foto’s spreken, elk een eigen hoofdstuk vormend in het verhaal van deze bijzondere avond.
De schaatsers werden niet alleen atleten op het ijs, maar ook hoofdrolspelers in een verhaal van doorzettingsvermogen en samenhorigheid.

Laten we samen terugkijken op deze prachtige avond vol marathonschaatsen, waar elke schaatsslag belangrijk kon zijn voor de uitslag van de baanmarathon in Thialf.
In deze beelden zit niet alleen de spanning van de competitie, maar ook de warmte van de schaatsgemeenschap die deze avond extra bijzonder maakte.
Het zijn herinneringen aan een moment waarin het ijs niet alleen onder de schaatsen kraakte, maar ook onder het gewicht van gedeelde passie en overwinning.

Shot By NdeJ Logo

Over mij

Bij Shot By NdeJ vindt onze passie haar oorsprong in de sport, geïnspireerd door de betrokkenheid bij verschillende sportieve activiteiten.

Mijn werk

Of het nu gaat om een wedstrijd of een evenement, wij staan klaar om onvergetelijke momenten vast te leggen.

Contact

Back To Top