Ga naar hoofdinhoud

Baanmarathon Thialf 29 januari 2024

Op 29 januari 2024 vond de laatste baanmarathon van het seizoen 2023/2024 plaats op het ijs van Thialf. De baanmarathon bracht schaatsers samen in een opmerkelijke vertoning van doorzettingsvermogen. Deze bijzondere avond was niet alleen een arena voor competitie, maar ook een podium voor gemeenschap en vreugde. De geconcentreerde blikken van de deelnemers onthulden hun vastberadenheid, terwijl de glimlachen van het publiek de warme sfeer illustreerden. Thialf werd gevuld met een unieke mix van spanning, emotie en saamhorigheid, waardoor deze avond een onvergetelijke ervaring werd voor alle aanwezigen.

Stap in de wereld van de baanmarathon door onze fotogalerij te bekijken. Elke foto vangt een uniek moment, een glimp van de emoties en ervaringen die deze avond zo bijzonder maakten. Van de start tot de finish, elke schaatsslag en elke bocht vertelt een verhaal van doorzettingsvermogen, passie en vastberadenheid. Deze foto’s zijn niet alleen beelden; ze zijn levendige herinneringen aan een avond vol betekenis en emotie.

Neem de tijd om te genieten van de herinneringen die zijn vastgelegd op deze gedenkwaardige avond. Laat je inspireren door de vastberadenheid van de schaatsers en de vreugde van de gemeenschap. Voel de opwinding van het moment en laat je meeslepen door de energie van het evenement.

Elke schaatser die deelnam aan deze baanmarathon bracht zijn of haar eigen verhaal mee naar het ijs. Voor sommigen was het een kans om persoonlijke doelen te bereiken, terwijl anderen streefden naar een plaats op het podium. Maar ongeacht het individuele doel, waren alle deelnemers verenigd door hun passie voor het schaatsen en hun toewijding om het beste van zichzelf te geven.

De sfeer in Thialf was magisch op deze avond. Terwijl de schaatsers hun rondjes maakten op het ijs, werd de lucht gevuld met een mix van opwinding en spanning. Het publiek juichte elke schaatser toe, of ze nu vooraan reden in de race of hun persoonlijke grenzen verlegden in het middenveld. Het was een viering van doorzettingsvermogen en vastberadenheid, waarbij elke schaatsslag een nieuw hoofdstuk toevoegde aan het verhaal van de avond.

In onze fotogalerij kun je deze bijzondere avond opnieuw beleven. Blader door de foto’s en laat je meevoeren naar de intense momenten van de race, de vreugdevolle uitdrukkingen van de deelnemers. Elke foto vertelt een verhaal, een momentopname van de emoties en ervaringen die deze avond zo uniek maakten.

Maar de baanmarathon was meer dan alleen een sportevenement. Het was een kans voor de schaatsgemeenschap om samen te komen en te genieten van hun gedeelde passie. Familie, vrienden en fans vulden de tribunes van Thialf, elkaar aanmoedigend en applaudisserend voor de schaatsers op het ijs. Het was een moment van verbondenheid, waarin de grenzen van rivaliteit vervaagden en plaats maakten voor een gevoel van saamhorigheid.

Shot By NdeJ Logo

Over mij

Bij Shot By NdeJ vindt onze passie haar oorsprong in de sport, geïnspireerd door de betrokkenheid bij verschillende sportieve activiteiten.

Mijn werk

Of het nu gaat om een wedstrijd of een evenement, wij staan klaar om onvergetelijke momenten vast te leggen.

Contact

Back To Top