Ga naar hoofdinhoud

Clubwedstrijd HCH 14 januari 2024

Op 14 januari 2024 verzamelden schaatsliefhebbers zich op het wereldberoemde ijs van Thialf voor een onvergetelijke clubwedstrijd.
Deze betekenisvolle avond bracht de enthousiaste schaatsers van HCH samen, klaar om hun vaardigheden te tonen en te genieten van een avond vol schaatsplezier en competitie.

Als fotograaf was ik aanwezig om deze bijzondere gebeurtenis vast te leggen. Mijn doel was eenvoudig maar betekenisvol: de unieke sfeer van de wedstrijd vastleggen.
Van het allereerste startschot tot de laatste ronde stond mijn lens gericht op het vastleggen van de opwinding en schaatspassie die de ijsbaan vulden.
Het was een uitdaging om de dynamiek en energie van het moment vast te leggen, maar tevens een vreugdevolle taak om deze ervaringen vast te houden voor de deelnemers en toeschouwers.

Blader door de uitgebreide fotogalerij om getuige te zijn van de diverse emoties en momenten die deze avond kenmerkten. Je zult vastberadenheid zien in de concentratie van de schaatsers, vreugde in de glimlachen van deelnemers en toeschouwers, en puur schaatsplezier dat uit elk beeld straalt. De foto’s vertellen een verhaal van doorzettingsvermogen, teamgeest en individuele triomfen op het ijs.

Of je nu zelf hebt deelgenomen aan de competitie, langs de baan hebt aangemoedigd of gewoon nieuwsgierig bent naar de schaatscultuur bij HCH, deze foto’s vormen een visueel verhaal van de schaatspassie op het beroemde Thialf-ijs. Ze vangen niet alleen de sport zelf, maar ook de gemeenschapssfeer en het samenkomen van mensen met een gedeelde liefde voor schaatsen. Het is een viering van individuele prestaties en het collectieve enthousiasme dat schaatsen zo uniek maakt.

Deze clubwedstrijd was meer dan een sportevenement; het was een viering van de schaatscultuur, van gemeenschapszin en individuele prestaties op de schaatsbaan. Dank aan alle deelnemers, supporters en nieuwsgierige geesten die deze avond met mij hebben gedeeld. Jullie hebben deze momenten extra speciaal gemaakt door jullie aanwezigheid en betrokkenheid.

Shot By NdeJ Logo

Over mij

Bij Shot By NdeJ vindt onze passie haar oorsprong in de sport, geïnspireerd door de betrokkenheid bij verschillende sportieve activiteiten.

Mijn werk

Of het nu gaat om een wedstrijd of een evenement, wij staan klaar om onvergetelijke momenten vast te leggen.

Contact

Back To Top