Ga naar hoofdinhoud

Examen gala Dockinga College 2024

Het Examen Gala van het Dockinga College in Stania State was een avond vol glamour en feestelijke momenten. Gehouden in de prachtige en historische omgeving van Stania State, bood dit evenement een betoverende setting voor de eindexamenkandidaten om hun schooltijd in stijl af te sluiten.

Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door de schitterende verlichting en decoraties die de grandeur van de locatie benadrukten. De studenten, gekleed in hun mooiste galakleding, arriveerden glimlachend en klaar om de avond van hun leven te beleven.

Tijdens de avond was er een keur aan entertainment: een live band speelde populaire en klassiekers, de dansvloer was constant gevuld met dansende studenten, en er waren diverse fotomomenten waarop iedereen zijn mooiste glimlach kon laten vastleggen.

Tijdens het gala waren er talloze momenten van vreugde en emotie. Van de stralende lach van vrienden die samen poseerden voor de camera, tot de afsluiting van de avond. Elk moment was bijzonder en waardevol, en het was een voorrecht om deze te mogen vastleggen.

De dansvloer vulde zich snel met energieke studenten die samen de nacht in dansten. De DJ zorgde voor een perfecte mix van muziek, waardoor de sfeer tot in de late uurtjes uitbundig bleef.

Dit gala was een feest van vreugde en samenhorigheid, een viering van het einde van een belangrijk hoofdstuk en het begin van een nieuwe reis. Bedankt dat ik deze bijzondere avond met jullie mocht delen. Geniet van de foto’s en koester de herinneringen aan het Examen Gala van het Dockinga College in Stania State.

Shot By NdeJ Logo

Over mij

Bij Shot By NdeJ vindt onze passie haar oorsprong in de sport, geïnspireerd door de betrokkenheid bij verschillende sportieve activiteiten.

Mijn werk

Of het nu gaat om een wedstrijd of een evenement, wij staan klaar om onvergetelijke momenten vast te leggen.

Contact

Back To Top