Ga naar hoofdinhoud

Regio NO marathon Enschede finale 25 februari 2024

Enschede, 25 februari 2024 – De tiende en laatste wedstrijd van de Regiomarathon Noord Oost 2024 vond vandaag plaats in Enschede.
De Twentse ijsbaan was het decor van de spannende finale. De rijders stonden te popelen om te beginnen. De adrenaline was voelbaar in de lucht.
Zodra het startschot klonk, gingen ze er vol tegenaan. De eerste ronde was meteen een spannende. Er was al snel een kopgroep gevormd van acht rijders, die een flinke voorsprong namen op het peloton.
In de kopgroep was het tactisch spel. De rijders wisten dat er veel op het spel stond. De overwinning in de laatste wedstrijd, maar ook de eindzege in het algemeen klassement. Er werd gedemarreerd, geattaqueerd en gecounterd. De posities in de kopgroep wisselden voortdurend.
Naarmate de wedstrijd vorderde, begon het peloton te breken. De rijders die niet in de kopgroep zaten, moesten alles uit de kast halen om aansluiting te houden. De wind maakte het er niet makkelijker op.
In de latere ronden begon de spanning in de kopgroep toe te nemen. De rijders wisten dat de finishlijn in zicht was. De meesten hadden nog genoeg energie om een sprintje te trekken.
Het publiek genoot zichtbaar van de race. Ze moedigden de rijders luidkeels aan. De spanning was te snijden toen de koplopers in de laatste ronde over de finishlijn kwamen.
Het was een spannende finale en een mooie afsluiting van het Regiomarathon Noord Oost 2024 seizoen. Na de wedstrijd vond de prijsuitreiking plaats. De winnaars van het algemeen klassement werden hierbij ook gehuldigd.

Ik wil de winnaars van harte feliciteren met hun overwinning. Het was een spannend seizoen en ik heb genoten van de wedstrijden. Ik wil ook alle andere rijders bedanken voor hun inzet en sportiviteit.

Mocht je jezelf of een bekende tegenkomen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen om de foto te bestellen. Heb je zelf een passie die je wilt laten vastleggen, dan helpen wij hier ook graag bij.

Shot By NdeJ Logo

Over mij

Bij Shot By NdeJ vindt onze passie haar oorsprong in de sport, geïnspireerd door de betrokkenheid bij verschillende sportieve activiteiten.

Mijn werk

Of het nu gaat om een wedstrijd of een evenement, wij staan klaar om onvergetelijke momenten vast te leggen.

Contact

Back To Top