Ga naar hoofdinhoud

Winter Triathlon Leeuwarden 2024

De Winter Triathlon Leeuwarden 2024 vond plaats op zaterdag 10 februari 2024, dit jaar voor de tweede keer. Als fotograaf mocht ik dit fantastische sportevenement vastleggen. Deze triatlon, een mix van hardlopen, fietsen en schaatsen, bood een uitdagingen voor bijna 300 deelnemers van beginners tot ervaren atleten.

De Winter Triathlon Leeuwarden blijft groeien in populariteit en deelnemersaantallen. Met een mix van vastberadenheid en enthousiasme hebben de deelnemers gestreden om de finishlijn te bereiken. Elk onderdeel vereiste specifieke vaardigheden en doorzettingsvermogen. Van de snelle sprinters tot de uithoudingsvermogen-experts, elke deelnemer vond zijn of haar plek in deze diverse en levendige competitie.

Voor sommigen was het de eerste kennismaking met de triatlonsport, terwijl anderen terugkeerden naar vertrouwde terreinen. Maar voor iedereen was het een kans om hun passie voor sport te delen, oude bekenden te zien maar ook om nieuwe vriendschappen te sluiten. Langs de route werden de deelnemers aangemoedigd door enthousiaste toeschouwers, waardoor er een positieve sfeer ontstond die de energie van de dag versterkte. Het laat zien dat sport niet alleen gaat om winnen, maar ook om samenwerken, doorzetten en genieten van de momenten.

Van de startlijn tot de finish, elke glimlach, elke zweetdruppel en elke overwinningspose vertelt een verhaal van vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Deze pagina is bedoeld om die verhalen te delen en de schoonheid van de Winter Triathlon Leeuwarden 2024 te delen met iedereen.

Blader door de foto’s en beleef de momenten en energie van dit unieke sportevenement opnieuw. Of je nu deelnemer, toeschouwer of gewoon een liefhebber van sport bent, we hopen dat deze beelden je inspireren en motiveren om je eigen sportieve reis voort te zetten.

Mocht je jezelf of een bekende tegenkomen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen om de foto te bestellen. Heb je zelf een passie die je wilt laten vastleggen, dan helpen wij hier ook graag bij.

Shot By NdeJ Logo

Over mij

Bij Shot By NdeJ vindt onze passie haar oorsprong in de sport, geïnspireerd door de betrokkenheid bij verschillende sportieve activiteiten.

Mijn werk

Of het nu gaat om een wedstrijd of een evenement, wij staan klaar om onvergetelijke momenten vast te leggen.

Contact

Back To Top