Ga naar hoofdinhoud

OVER MIJ

Bij Shot By NdeJ vinden we onze passie in de wereld van sport. Geïnspireerd door een diepgaande betrokkenheid bij diverse sportieve evenementen en activiteiten, is onze liefde voor het vastleggen van kostbare momenten ontstaan.

Onze officiële start met Shot By NdeJ vond plaats in 2022. Onze liefde voor fotografie gaat echter vele jaren terug. Wat begon als een persoonlijk project, gericht op het vastleggen van de rauwe emoties en opwinding die inherent zijn aan sport, groeide uit tot een diepgaande toewijding om betekenisvolle beelden te creëren die de essentie van elk moment vastleggen.

Als fotograaf zijn we gespecialiseerd in het vastleggen van een breed scala aan sportevenementen, van intense competities tot ontspannen trainingsdagen. We geloven dat elk moment, groot of klein, de moeite waard is om vastgelegd te worden en deel uit te maken van een blijvende herinnering.

Of je nu een bedrijfseigenaar bent met een verhaal, een sporter die zijn prestaties wil vereeuwigen, of gewoon iemand die op zoek is naar een professionele fotograaf om een speciaal moment vast te leggen, bij Shot By NdeJ ben je aan het juiste adres.

Laten we samen unieke herinneringen creëren die een leven lang meegaan, ongeacht waar het avontuur ons brengt! Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samenwerken om jouw verhaal vast te leggen

Gecertificeerd drone piloot

Als gecertificeerd drone piloot voeg ik een uniek element toe aan mijn diensten. Vanuit de lucht bied ik een frisse kijk op uw momenten en projecten, waardoor mijn werk nog diverser en boeiender wordt. Ik bied op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en werk graag samen met u om uw visie om te zetten in prachtige beelden die een blijvende indruk achterlaten.

Shot By NdeJ Logo

Over mij

Bij Shot By NdeJ vindt onze passie haar oorsprong in de sport, geïnspireerd door de betrokkenheid bij verschillende sportieve activiteiten.

Mijn werk

Of het nu gaat om een wedstrijd of een evenement, wij staan klaar om onvergetelijke momenten vast te leggen.

Contact

Back To Top